Wolontariat

Działanie Fundacji Bez Ograniczeń w dużej mierze opiera się na działaniu wolontariuszy. Pracując jako wolontariusz możesz bezpośrednio uczestniczyć w funkcjonowaniu Fundacji.

Potrzebujemy przede wszystkim wolontariuszy, którzy zajmowaliby się bezpośrednio osobami po urazach neurologicznych. Szukamy zatem ludzi otwartych, odpowiedzialnych i cierpliwych. Najbardziej potrzebna jest pomoc osób:

- z odpowiednią wiedzą medyczną – przede wszystkim posiadających doświadczenie w pracy z chorymi po urazach neurologicznych, jak również studentów nauk medycznych

- specjalistów i studentów z zakresu: rehabilitacji, logopedii, psychologii.

Nie mniej jednak jesteśmy otwarci na współpracę z każdym, kto czuje się na siłach, by zaangażować się w działanie na rzecz osób po urazach neurologicznych, tak aby umożliwić im w miarę możliwości życie Bez Ograniczeń. Jeśli jesteś zainteresowany podjęciem wolontariatu, lub masz jeszcze wątpliwości i chciałbyś z nami porozmawiać, odezwij się drogą mailową: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.lub telefoniczną: 535 36 05 05

Potrzebujesz pomocy?

Wolontariat